Inloggen

RK Brede School De Prinsenhof

preview

De kinderen en de school stonden er  mooi op in het jeugdjournaal van donderdag 27 maart. De kinderen van groep 8 konden erg goed hun mening onder woorden brengen. daar zijn we best wel trots op. De uitzending niet gezien?  Klik hier.

Vandaag zijn we met groep 7 naar Munnekeweij geweest om pannenkoeken uit  te delen aan de bewoners. Groep 6 had placemats gemaakt en groep 8 heeft de pannenkoeken 


munnekeweij

gebakken. De kinderen van groep 7 hebben samen met de ouderen liedjes gezongen. Het was een heel gezellige middag in Munnekeweij.

 

De Prinsenhof staat goed in de belangstelling bij ouders die een school zoeken. Inmiddels hebben we 470 kinderen op school. De aanmeldingen voor het nieuwe schooljaar komen volop binnen. Voor de planning is het fijn als de kinderen ruim een jaar voor de stardatum worden aangemeld. Wellicht zijn er nog (bijna) 3-jarige broertjes of zusjes van kinderen die al bij ons zitten nog niet aangemeld. Doe de aanmelding graag zo snel mogelijk, dan kunnen wij een goede planning maken. Alvast bedankt.

 

U heeft het misschien al een keer gezien, bij twee groepen in school gebruiken we geen jastassen meer, maar heeft ieder kind een eigen vak in de garderobe. Dat bevalt zo goed, dat we besloten hebben om dat in elke groep te gaan doen. In de meivakantie zullen de eerste vakken geplaatst gaan worden. De gangen blijven netter en het kost minder moeite om een jas en tas in het vak te leggen.